Rólunk

KECSEGE 2000 Bt.

A magyar Alföld szívében az egyedülállóan különleges természeti értékekben gazdag, háborítatlan Tisza folyó és a Hortobágy mellet fekszik településünk, Tiszacsege.

Az Alföld mélyéről pontosan 1296m mélységből tör fel a 72C hőmérsékletű termál víz, melyet a gyógyfürdőnk hasznosít. Az ide látogató vendégek településünkön megtalálhatják a kedvükre megfelelő pihenést, szórakozást.
Lehetőség van fürdőzésre, hajókázásra, lovaglásra, pusztakocsikázásra, természetjárásra, horgászatra, vadászatra, gyalog-kerékpár túrákra, valamint madármegfigyelésre a Hortobágyi Nemzeti Park területén.

Ezzel az adottságokkal, lehetőségekkel élve cégünk 1999 nyarán megalakult, Kecsege 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság néven.
A fő tevékenységi körünk a horgászcikkek értékesítése volt a saját tulajdonunkban lévő horgász boltunkban. Évről-évre bővülő árukészletünk lehetővé tette az ide látogató horgászok igényeinek kielégítését. A bolttal párhuzamosan létrehoztunk egy kisebb csónakkölcsönzőt az élő Tiszán, ezzel is növeltük a horgászok eredményességét.
A turisztikai lehetőségeket tovább gondolva 2001-ben Vénusz Üdülőház néven kereskedelmi szálláshelyet hoztunk létre, amellyel törekedtünk arra ,hogy a több napra ide látogató horgászcsaládoknak,baráti társaságoknak egy komplex turisztikai csomagot prezentálhassunk .A jó helyismeretre építve kiváló ,eredmény dús horgászatokat,horgásztúrákat tudunk szervezni a mai napig .Családi vállalkozásunk mottója „a több lábon állás”.
Vidékünknek több gazdasági nehézségekkel kell megküzdenie. Ezért cégünk a talpon maradás érdekében további beruházásokra szánta el magát. Újabb tevékenységi köröket hozott létre, látva a településünkön ezek hiányát. Sirály fagyizó néven 2007-ben megnyitotta vendéglátó egységét. A helyben készült minőségi kézműves fagylalttal várjuk Tiszacsege lakosait és az ide látogató kirándulókat, turistákat.
A fagylaltunk kiváló minőségét, sikerét közvetlenül a vevőktől kapjuk meg, ezek a visszajelzések további fejlesztésre ösztönöztek bennünket. Látva a kialakulóban lévő piaci helyzeteket újabb lépést tett cégünk.
Mozgóbolt létrehozásával olyan távolabbi utcákra illetve szomszédos településekre terjesztetük ki a minőségi fagylaltunkat, a motoros tricikli segítségével.
Viszont ezzel bővülő szolgáltatásunkkal a fagylaltozó gépeinek igénybevétele megnövekedett, ezért szükség volt az eszközök fejlesztésére.

Elérhetőségeink:
Tóth Zoltán
Cégvezető

Mobil: 06-30/229-6039
Cím: 4066 Tiszacsege Fő u. 13. sz.