GINOP 2022

KECSEGE’ 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
GINOP Plusz-1.2.2-22
A Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program

Projektazonosító:            GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01838
Támogatás összege:         4.481.485 Ft
Támogatás intenzitása:   70%
Projekt címe:                   Sirály Fagyizó piaci pozícióinak erősítése eszközbeszerzésen keresztül

A projekt bemutatása:
A KECSEGE 2000 Bt. 1999. évben kezdte meg működését, elsősorban kereskedelmi tevékenységet folytat. A Bt. által működtetett Sirály Fagyizó meghatározó kereskedelmi egység mind települési, mind pedig térségi viszonylatban, tekintettel arra, hogy a település lélekszáma viszonylag alacsony, így a településen nincs a Bt.-nek túl sok versenytársa. A projekt keretében tervezett tevékenységek megvalósításával célunk a Bt. helyi gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, ezáltal a járási, illetve területi különbségek csökkentése. A projekt megvalósítása hozzájárul a térség felzárkóztatásához, illetve a helyi gazdaság megerősítéséhez. Projektünk megvalósításával célunk a gépállományunk megújítása, a fagylaltok terén a minőség javítása és a választék növelése, ezáltal pedig az éves árbevételünk növelése, a meglévő humánerőforrásunk megtartása, illetve a jövőben pedig annak növelése.

A pályázat keretén belül az alábbi tevékenységek megvalósítása került tervezésre:
– Eszközbeszerzés: Technológiai és géppark, valamint informatikai fejlesztést eredményező eszközök beszerzése történik meg. A technológiai- valamint géppark bővítésével a cég szélesebb választékban és nagyobb mennyiségben lesz képes kiszolgálni vevőit, melynek hatására a minőség, vevőkör és a vásárlói elégedettség terén is jelentős növekedés várható.
– A Projekt szakmai megvalósításának közvetett költsége: A projekt sikeres és zavartalan lebonyolításának érdekében projektmenedzsmenti tevékenység kerül igénybevételre.

A projekt megvalósítása technológiai fejlesztést jelent a vállalkozás életében, hiszen így meg tud újulni mind technológiában, mind digitalizációban a KECSEGE’ 2000 Bt. A pályázat megvalósításával a cég versenyképessége jelentősen növekedni fog.

A projekt 2023. június 30. napján fejeződhet be.