GINOP 2016

GINOP 2016

 1. Kedvezményezett neve:KECSEGE ’2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
  2. A Projekt címe: Sirály fagyizó kapacításbővítő eszközbeszerzése
  3. A szerződött támogatás összege: 5.776.225 Ft
  4. A támogatás mértéke: 70%
  5. A projekt tartalma: 2016.06.27-2016.07.27.
  A KECSEGE ’2000 Bt. által működtetett tiszacsegei Sirály Fagyizó meghatározó kereskedelmi egység mind települési, mind pedig térségi viszonylatban. A turistaszezonban ugrásszerűen megnövekszik a Sirály Fagyizó forgalma. A mennyiségi igény mellett a Fagyizó a speciális igényeket is igyekszik kielégíteni (cukormentes, laktózmentes).
  A projekt keretében hűtőberendezések kerültek beszerzésre, melyek a vállalkozás kapacitását, valamint az előállított termékek minőségét és választékát növelték.
  A környezettudatosság és a költséghatékonyság érdekében napkollektoros helyi meleg víz előállító rendszer került kialakításra, mely biztosítja az üzemi meleg vizet, valamint a fűtésre is rásegít.
  Az új berendezések optimális működtetése érdekében kettő egyedi méretű nyílászáró cseréje valósult meg, mely a költséghatékonyabb működéshez is hozzájárul.
  A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozás piaci versenyelőnye tovább növekedett versenytársaival szemben, a vevői igények hatékonyabb és nagyobb tömegben / választékban történő kielégítésére vált alkalmassá.
  Az 5.776.225 Ft európai uniós támogatás segítségével megvalósult fejlesztés hozzájárul a vállalkozás gazdaságos működésének feltételeihez, s ezáltal a jelenleg alkalmazott 5 fő, valamint a jelen projekt hatásaként alkalmazott 1 fő foglalkoztatásához. A fejlesztés eredményeként megvalósuló hatékonyabb és bővülő működés eredményeként a jövőben további 1 fő foglalkoztatása fog megvalósulni.
  6. A projekt tényleges befejezése: 2016.06.27-2016.07.27.
  7. A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-022852016.07.28.
  SAJTÓKÖZLEMÉNYA SIRÁLY FAGYIZÓ KAPACITÁSBŐVÍTŐ ESZKÖZBESZERZÉSEA KECSEGE ’2000 Bt. kapacitásbővítő eszközbeszerzése a Mikro.- kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.
  Beruházás helye: 4066 Tiszacsege, Fő utca 13.
  Támogatás összköltsége: 5,77 millió forint
  A projekt időtartama: 2016. 06. 27. – 2016. 07. 27.
  A KECSEGE ’2000 Bt. által működtetett tiszacsegei Sirály Fagyizó meghatározó kereskedelmi egység mind települési, mind pedig térségi viszonylatban. Kézműves fagylaltok, sütemények valamint egyéb cukrászati termékek szerepelnek a fagyizó kínálatában. A turistaszezonban ugrásszerűen megnövekszik a Sirály Fagyizó forgalma. A mennyiségi igény mellett a speciális vásárlói igényeknek is eleget tesznek. Termékeiket cukor-, és laktózmentes változatban is kínálják.A projekt keretében hűtőberendezések kerültek beszerzésre, melyek növelik a vállalkozás kapacitását, ezáltal az előállított termékek minőségét és mennyiségét.A környezettudatosság és a költséghatékonyság érdekében napkollektoros helyi meleg víz előállító rendszer került kialakításra, mely biztosítja az üzemi meleg vizet, valamint a fűtésre is rásegít.

  Az új berendezések optimális működtetése érdekében az egyedi méretű nyílászárók cseréje is megvalósult, mely hozzájárul az üzlet költséghatékonyabb működtetéséhez.

  A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

  Az 5. 776. 225 Ft európai uniós támogatás segítségével megvalósult fejlesztés hozzájárul a vállalkozás gazdaságos működését segítő feltételek biztosításához. A beruházásnak köszönhetően a fagyizó a jelenlegi 5 fő alkalmazott továbbfoglalkoztatása mellett, 1 fő új alkalmazott foglalkoztatását tudta vállalni. A fejlesztés eredményeként megvalósuló hatékonyabb és bővülő működés eredményeként a jövőben további 1 fő foglalkoztatása fog megvalósulni.

  A projektről bővebb információt a http://www.kecsege2000bt.hu/ oldalon olvashatnak.